Bezkontaktní teploměry Fluke FoodPro
Sledování teploty je pro bezpečné uchovávání potravin velmi důležité. Dodržování směrnic HACCP vede k vyšší bezpečnosti potravin a snižuje podíl odpadů. Teploměry FoodPro a FoodPro Plus byly vyvinuty a uvedeny na trh na základě poptávky pracovníků v potravinářství. Dovolují uživatelům měřit teplotu jednotlivých potravinářských produktů velmi rychle, často a bez nebezpečí kontaminace. Speciální potravinářské teploměry jsou nepostradatelným nástrojem při každodenní analýze rizik podle HACCP při výrobě, transportu a uchovávání surovin, polotovarů i hotových potravin.
Rozsah: - 30 až 200 °C
Optika: 2,5 : 1
Zaměřování: LED světlo
Spektrum: 8 až 14 µm
Rozsah: - 35 až 275 °C
Optika: 2,5 : 1
Zaměřování: LED světlo
Spektrum: 8 až 14 µm
Dodáváme produkty těchto výrobců