0

    Článek - Aktualizace teploměrů Raytek Compact MI3

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z této oblasti navštivte sekci Řada pyrometrů Compact MI3 nebo nás v případě potřeby kontaktujte.


    Publikováno 5. 9. 2011


    Po roce od uvedení nejmenších a nejprodávanějších systémových bezkontaktních teploměrů Compact MI3 přichází společnost Raytek s několika zajímavými vylepšeními stávajících modelů. Mi3 Jsou to především:
     
    •    integrované rozhraní PROFIBUS DP-V0
    •    integrované rozhraní Modbus RTU
    •    modifikovaná pouzdra pro modulární řídicí jednotku

    Řídicí jednotka v kovovém pouzdře a modulární řídicí jednotka v provedení DIN 6TE mohou být na přání vybaveny kromě standardně osazovaného rozhraní USB i rozhraním RS485 a nově i rozhraním PROFIBUS nebo Modbus. Modulární řídicí jednotka je k dispozici ve třech různě vybavených velikostech. Přibyla i úsporná levná varianta MI3MCOMMN bez vestavěného displeje.

    mi3Konstruktéři a projektanti mají nyní k dispozici 4 základní modely řídicích jednotek. Každý z modelů je osazen USB rozhraním a některé mohou být podle přání vybaveny jedním ze 3 komunikačních průmyslových rozhraní. Hlavice se dodávají se třemi různými optickými charakteristikami s různými délkami připojovacích kabelů a širokou škálou volitelného příslušenství. Pro velmi rozsáhlé aplikace je zvlášť vhodná miniaturní hlavice v OEM provedení. Umožňuje přímé digitální připojení k řídicímu systému. Vzniká tak komfortní stavebnice umožňující rychlé úsporné řešení přizpůsobené konkrétním požadavkům zákazníka.

    Více informací najdete zde.