0

    Nový odtrhoměr PosiTest AT-A Automatic

    20.06.2024

    Nacházíte se v sekci Archiv článků a událostí. Pro aktuální informace z této oblasti navštivte sekci Zkoušení přilnavosti, případně Přístroje PosiTest AT-A a Positest AT-M nebo nás můžete kontaktovat.

     

    Publikováno 1. 4. 2009


    Americká společnost DeFelsko Corporation oznamuje uvedení nového plně automatického odtrhoměru pro měření přilnavosti povlakových systémů. Elektronicky řízený hydraulický systém umožňuje provedení zkoušky již stiskem jediného tlačítka. Tím je provádění zkoušek jednodušší než kdykoliv předtím. Už není zapotřebí mechanické ruční zatěžování vratidlem, pumpováním nebo točením klikou. Přístroj umožňuje naprogramování rychlosti napětí v čase v MPa/s a tím zajistit dokonalé provedení zkoušky podle různých mezinárodních standardů.

     

    AT-A w plateAmerická společnost DeFelsko Corporation oznamuje uvedení nového plně automatického odtrhoměru pro měření přilnavosti povlakových systémů. Elektronicky řízený hydraulický systém umožňuje provedení zkoušky již stiskem jediného tlačítka. Tím je provádění zkoušek jednodušší než kdykoliv předtím. Už není zapotřebí mechanické ruční zatěžování vratidlem, pumpováním nebo točením klikou. Přístroj umožňuje naprogramování rychlosti napětí v čase v MPa/s a tím zajistit dokonalé provedení zkoušky podle různých mezinárodních standardů.

     

    Kompletní nabídka odtrhoměrů PosiTest AT a příslušenství