Aktuální události

24.09.2019

Moderní technologie v farmaceutickém průmyslu 2019

Přijměte pozvání na exkluzivní konferenci. Brno 24.9.2019

09.10 - 13.10.2017

Pozvání na MSV 2017

Společnost TSI System se zúčastní Mezinárodního strojírenského veletrhu 2017 v Brn...

20.11 - 24.11.2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky I.

23.11 - 24.11.2016

13. Mezinárodní odborný seminář - Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav

Konference s výstavou související laboratorní a měřicí techniky.

07.11 - 11.11.2016

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2016

Evropský kurz ultrazvukové diagnostiky v úrovni I v Česku

Zobrazit všechny události

Korónové kamery Ofil

29.04.2009

OfilTSI System rozšiřuje nabídku diagnostických přístrojů o korónové kamery. Jejich výrobcem je izraelská společnost Ofil, která je jedním z pouhých dvou výrobců této techniky na světě.

KUVolleamery jsou jedinečným výkonným nástrojem při diagnostice, preventivní a prediktivní údržbě rozvodných a distribučních systémů, transformačních stanic i vysokonapěťových strojů a zařízení. Pracují v ultrafialové části C elektromagnetického spektra na vlnových délkách od 240 do 280 nm. Indikují a zobrazují na displeji korónové výboje na zařízeních vysokého a velmi vysokého napětí. Diagnostika korónových výbojů umožňuje monitorovat stav kritických součástí systémů, indikovat vznikající poruchy a zabraňovat tak neplánovaným stavům vedoucím v krajních případech až k odstávkám a vysokým finančním ztrátám. Díky patentovaným slunečním filtrům společnosti Ofil je možné měřit i za plného denního světla. Koróna i obrázek ve viditelném spektru jsou na displeji vidět v reálném čase bez jakéhokoliv zpoždění. Nálezy z měření se ukládají jako jednotlivé obrázky nebo videosekvence. Metoda zjišťování koróny doplňuje stávající termodiagnostická měření infračervenými kamerami a významně tak rozšiřuje možnosti moderní diagnostiky při detailním monitorování stavu vysokonapěťových zařízení.

ROMSpolečnost Ofil nabízí několik modelů, které velmi dobře pokrývají diagnostické potřeby. Nejjednodušší lehká ruční kamera UVollé je určena pro aplikace v rozvodnách a na strojích. Pro všeobecná použití je navržena výkonná univerzální kamera DayCor SUPERB. Ve vývojových a výzkumných laboratořích, školách a zkušebnách najde uplatnění DayCor CLASIC. V nabídce jsou i sofistikovaná řešení s přívlastky RANGER pro měření rozsáhlých vedení z jedoucího automobilu, RAIL pro měření z vlaku a ROM pro práci z vrtulníku. Korónové kamery DayCor vynikají vysokou citlivostí až 3x10-18 W/cm2,  výkonnými objektivy s vysokou světelností a unikátním patentovaným řešením UV filtru. Řada DayCor má u všech modelů samočinné zaostřování a zoom. Přístroje určené pro měření z pohyblivých dopravních prostředků jsou vybaveny navigačním systémem GPS pro automatický přenos souřadnic do nálezů z měření. K dispozici jsou nástroje pro editaci a archivaci uložených záznamů.

Dodáváme produkty těchto výrobců

FLUKE Raytek defelsko ernst fluke-europe ircon uesystems defelsko ircon amsterdam pcwi