Aktuální události

24.09.2019

Moderní technologie v farmaceutickém průmyslu 2019

Přijměte pozvání na exkluzivní konferenci. Brno 24.9.2019

09.10 - 13.10.2017

Pozvání na MSV 2017

Společnost TSI System se zúčastní Mezinárodního strojírenského veletrhu 2017 v Brn...

20.11 - 24.11.2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky I.

23.11 - 24.11.2016

13. Mezinárodní odborný seminář - Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav

Konference s výstavou související laboratorní a měřicí techniky.

07.11 - 11.11.2016

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2016

Evropský kurz ultrazvukové diagnostiky v úrovni I v Česku

Zobrazit všechny události

2021 2020 2018 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002

PosiTector 6000 nové generace

Technický týdeník č. 18, Povrchové úpravy č. 4  

Legendární povlakoměr PosiTector 6000 je nyní opět promyšlenější, rychlejší a výkonnější. Standardní i pokročilé provedení nabízí v tvarově upraveném těle přístroje velký a přehledný displej, vestavěnou paměť, statistické vyhodnocení měření, USB rozhraní a rychlý měřicí režim. Pokročilý model se navíc vyznačuje vysoce kontrastním barevným displejem, skenovacím režimem, nápovědou, grafickým zobrazením výsledků a řadou dalších nových funkcí.

2011Nejvýraznější změny doznalo zpracování naměřených hodnot. PosiTector nyní umožní ukládat měření, vytvářet podrobné měřicí protokoly a sdílet získané výsledky prostřednictvím internetového prohlížeče bez potřeby vlastního programu. A navíc všechny snímače předchozí verze jsou s novým tělem kompatibilní, tak stačí jen obměnit přístroj, abyste mohli naplno využívat nových vlastností poslední generace přístrojů PosiTector 6000.

PosiTector je jednoduchý
Nevyžaduje žádná kalibrační nastavení a je tak ihned připravený měřit. Jednou rukou zvládnete procházet přehlednou nabídku funkcí. Ve hlučném prostředí oceníte signalizaci blikajícím displejem. A pokud se potřebujete vrátit do základního nastavení, je vždy po ruce funkce obnovení.
2011
PosiTector je odolný
Tělo přístroje odolává rozpouštědlům, kyselinám, olejům a je utěsněné proti vodě a prachu. Stejně tak je vodotěsný měřicí dotyk každého snímače. Odolnosti přispívá ochranné gumové pouzdro se sponou pro zavěšení na opasek, A navíc jsou přístroje i snímače kryty dvouletou zárukou.

PosiTector je přesný
Vestavěná teplotní kompenzace zajišťuje vysokou přesnost měření. V režimu s vysokým rozlišením se zobrazují naměřené hodnoty až na desetinu mikrometru. Vlastnosti přístroje odpovídají požadavkům národních i mezinárodních standardů včetně ISO a ASTM.


PosiTector je variabilní
Všechny snímače jsou plně zaměnitelné pro obě provedení těla přístroje. Pro vyšší přesnost měření je možné přístroj kalibrovat na aktuální podklad v jednobodovém a dvoubodovém režimu na známou tloušťku povlaku s využitím průměrovaného nulování. Přístroj komunikuje s obsluhou v řadě jazyků včetně češtiny. Vysoce kontrastní podsvětlený displej je dobře viditelný v jasném i tmavém prostředí a umožňuje převrátit zobrazení pro pohodlné odečítání v libovolné pracovní pozici. Pro měření na větší vzdálenost jsou k dispozici prodloužené kabely snímačů až do 75 m. K napájení slouží volitelně alkalické baterie nebo akumulátory.
2011
PosiTector je výkonný
Přístroj při měření průběžně obnovuje střední hodnotu, standardní odchylku a mezní hodnoty naměřených dat. Signalizuje akusticky i opticky překročení nastavených mezí. Pro přehledové měření nabízí rychlý měřicí režim. Prostřednictvím USB rozhraní se přenáší data a zajišťuje i nabíjení akumulátorů nebo napájení přístroje. Každé měření je označeno datem a časem sejmutí. Naměřená data uložená v přístroji je možné pohodlně zpracovat prostřednictvím internetové aplikace PosiTector.Net. Ta umožňuje i zákaznickou aktualizaci programového vybavení přístroje.

 
Standardní model
Má všechny uvedené vlastnosti a je vybavený monochromatickým displejem a základní pamětí pro 250 naměřených hodnot. Ty je možné zobrazit na displeji přístroje nebo přenést pro další zpracování.

Pokročilý mode2011l
Má navíc vysoce kontrastní barevný displej, který umožňuje inverzní zobrazení. Paměť pojme 100 000 měření, která lze rozdělit do 1 000 souborů. Nabízí také na displeji nápovědu, zobrazování grafů i obrázků a poznámek k jednotlivým souborům. Data se pro další zpracování dají přenášet přes USB rozhraní nebo bezdrátově pomocí technologie Bluetooth. K dispozici je skenovací režim, který nabízí možnost průběžného měření bez oddalování snímače od měřeného povrchu. Pro specifická měření na různých podkladech lze využít možnosti ukládat a vyvolat několik kalibračních nastavení. Implementovaná funkce SSPC-PA2 pomáhá určit, zda povlak na velké ploše odpovídá uživatelsky zadaným podmínkám minimální a maximální tloušťky.

PosiTector.Net
Volně dostupná internetová aplikace nabízí bezpečnou ce2011ntralizovanou správu naměřených dat. Měření se po připojení okamžitě synchronizují na zabezpečeném serveru, do přístroje se také mohou stahovat zaznamenané komentáře a doplňující obrázky. Připojení je snadné pomocí standardního prohlížeče z libovolného místa na světě. Pak už nic nebrání vytváření dokonalých protokolů se všemi podklady právě tam, kde je to zapotřebí. Data je možné také sdílet s autorizovanými spolupracovníky nebo exportovat do dalších aplikací.

Nová generace přístroje PosiTector 6000 nabízí nejmodernější měřicí a ovládací technologii, která uživatelům umožní přesné a rychlé měření, podpořené bezpečným ukládáním naměřených hodnot a jejich pohodlným a jednoduchým zpracováním.

Zpracováno podle firemních podkladů DeFelsko.

www.tsisystem.cz

2011 

Podrobnosti:

Dodáváme produkty těchto výrobců

FLUKE Raytek defelsko ernst fluke-europe ircon uesystems defelsko ircon amsterdam pcwi