Aktuální události

24.09.2019

Moderní technologie v farmaceutickém průmyslu 2019

Přijměte pozvání na exkluzivní konferenci. Brno 24.9.2019

09.10 - 13.10.2017

Pozvání na MSV 2017

Společnost TSI System se zúčastní Mezinárodního strojírenského veletrhu 2017 v Brn...

20.11 - 24.11.2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2017

Kurz ultrazvukové diagnostiky I.

23.11 - 24.11.2016

13. Mezinárodní odborný seminář - Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav

Konference s výstavou související laboratorní a měřicí techniky.

07.11 - 11.11.2016

Kurz ultrazvukové diagnostiky 2016

Evropský kurz ultrazvukové diagnostiky v úrovni I v Česku

Zobrazit všechny události

2021 2020 2018 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002

TSI System má již dvaceti letou historii

TECH Magazín č. 9

Společnost TSI System překročila uprostřed léta tohoto roku dvacátý rok svého působení v obchodní a technologické činnosti v několika specializovaných měřicích a zkušebních oborech. Uveďme tedy krátkou rekapitulaci její činnosti.

2011

V prvním desetiletí se TSI System výrazně profilovala v oborech nedestruktivního zkoušen2011í materiálů a výrobků, zejména elektromagnetických a ultrazvukových zkoušek. V současné době se zabývá zejména technikou pro kontrolu povlakových vrstev a speciálními přístroji pro pokročilé vyhodnocování kvality odporových svarů.

Společnost v počátku devadesátých let zachytila nástup techniky pro bezkontaktní měření teploty, která byla v té době poměrně exkluzivním oborem. Spojením s jedním z nejvýznamnějších světových výrobců Raytek uvedla na trh celou šíři přístrojové techniky od základních ručních přístrojů přes široký sortiment průmyslových teploměrů až po komplexní skenovací systémy a termokamery. Velký rozsah měřených teplot je také základem pro působení v téměř všech průmyslových oborech.

V nabídce bezkontaktních teploměrů je i řada přístrojů Fluke. Tato značka se stala v posledních letech synonymem pro nejmodernější diagnostické termokamery. A protože průmyslová diagnostika výrobních prostředků je pro moderní a prosperující produkci velmi důležitá, navázala společnost TSI System spolupráci s UE Systems, předním americkým výrobcem ultrazvukových detektorů. Tak může nabízet kompletní vybavení pro teplotní a ultrazvukovou diagnostiku elektrických zařízení, ložisek a úniků médií.

Od poloviny devadesátých let se společnost TSI System také věnovala podpoře zkoušení materiálových vlastností. V začátcích byla činnost společnosti orientována převážně na stroje a prostředky pro vybavení metalografických laboratoří, později se sortiment rozšířil o tvrdoměry a mikrotvrdoměry. A tak se vytvořil ucelený sortiment, který oslovuje široký okruh pracovníků průmyslových, výzkumných a vědeckých laboratoří. 

Všechny činnosti TSI System musí být v současném vysoce konkurenčním prostředí podpořeny velmi aktivním marketingem. Stěžejní marketingovou akcí je po celou dobu existence společnosti Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Podstatným přispěním k informování odborné veřejnosti jsou také odborné konference. Ať se jedná o setkání odborníků na měření, zkoušení či materiály nebo diagnostiku, jak v Česku, tak na Slovensku, téměř vždy je možné se na těchto akcích setkat se zástupci TSI System. 

Významnou informační roli mají vlastní semináře, které byly vždy podstatnou marketingovou aktivitou společnosti. V posledních deseti letech nebyl jediný rok, kdy by nebyl uspořádaný alespoň jeden seminář. V letošním jubilejním roce bylo v průběhu dubna, května a června uspořádáno celkem 8 seminářů ve spolupráci s významnými univerzitními pracovišti Česka a Slovenska. Vystoupení předních akademických pracovníků, kteří informovali o svých pracovištích a řešených problematikách, se vhodně doplňovala s představením přístrojů a zařízení z nabídky TSI System pod názvem Moderní technika pro podporu výzkumu a výrobních technologií.

I když se klasická tištěná inzerce může dnes zdát být potlačená do stínu internetových prezentací, stále hraje nepostradatelnou úlohu ve spektru marketingových aktivit. Dokladem toho je dlouhodobá spolupráce TSI System s několika časopisy, které nacházejí své čtenáře na všech úrovních v průmyslových podnicích i ve výzkumných a vědeckých institucích. Společnost TSI System se vždy prezentovala svým vřelým vztahem k hudební kultuře. Shodou šťastných náhod se před deseti lety dohodla na spolupráci s významnou jazzovou zpěvačkou Janou Koubkovou a od té doby podpořila vznik několika jejích kompaktních disků. Poslední autorské album Mýdlové bubliny bylo s přispěním TSI System vydáno letos.

Tolik pro rámcovou představu o aktivitách TSI System pro ty, kteří ji znají málo nebo ještě vůbec a pro připomenutí těm, kteří ji znají již delší dobu. Pokud se chcete dozvědět o nás něco více, zastavte se za námi na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, rádi Vás uvidíme.

www.tsisystem.cz

Podrobnosti:

Dodáváme produkty těchto výrobců

FLUKE Raytek defelsko ernst fluke-europe ircon uesystems defelsko ircon amsterdam pcwi